Vojke nogom po glavi više puta udario Baneta, dok je nepomičan ležao na zemlji

0
4512

Žestoko i samo žestoko. Opšte rasulo i ne zna s eko koga bije. Naime, usledio je veliki okršaj Baneta Čolaka i Vojketa, a sve zbog Sare. Svima je poznato sa su Sara i Vojke u fazi raskida, što je hteo da iskoristi Bane Čolak. To se nije svidelo Vojketu, koji je energično odreagovao.– Sad ti misliš da si faca, ako smuvaš Saru kada smo raskinuli – upitao je Vojke Baneta.

– Devojka je slobodna, ona sama bira s kim želi da bude – ironično je odgovorio Bane. – Ne, nije slobodna – zapeo je Vojke. – Priča se po Zadruzi da je slobodna – odgovara Bane. – Ne nije slobodna – uporan je Vojke. – Ko kaže da nije slobodna – postavio je pitanje Bane.– Ja kažem da nije – i dalje je uporan Vojke.

– Ko si ti da to kažeš? – pokušao je Bane sa mangupskim fazonima. Tada je Vojke skočio, oborio malog Baneta na zemlju i krenuo nogama da ga bije. Dok je obezbeđenje uletelo, Sara je počela da vrišti, doleteo je Miki, za njim odmah i Lepi Mića, pa su uspeli nekako Vojketa da razdvoje od Baneta.Bane je bio sav krvav sa razbijenim nosom, dok je obezbeđenje reagovalo i izvelo obojicu van granica rijalitija. Očekujemo izveštaj šta će se dešavati u bliskoj budućnosti. Gledajte Zadrugu na televiziji Pink. Najgledaniji rijaliti u Srbiji, po svim istraživanjima. Televizija Pink Rijaliti.